Introductie zorg thuis

Thuis is meer dan een dak boven uw hoofd. Het is een plek waar u leeft, waar u zich veilig voelt en waar u zichzelf kunt zijn. Cleijenborch Thuis is er om het mogelijk te maken in uw eigen huis te  blijven wonen, ook als u hulp nodig heeft. Dat kan voor korte of voor lange tijd. U houdt zelf de regie in handen. Cleijenborch Thuis is zorg op maat voor iedereen.

 

Zorg aan huis

Alledaagse handelingen als wassen, douchen, naar bed gaan, lijken zo vanzelfsprekend. Toch is wat extra hulp soms nodig. Na een ziekenhuisopname bijvoorbeeld, als u een chronische aandoening heeft of als u door uw leeftijd niet meer alles zelf kunt doen maar ook wanneer uw mantelzorger er even tussenuit wil. In al deze gevallen bent u bij ons in goede handen. Wij helpen u graag met persoonlijke verzorging en verpleging. Dankzij onze hulp blijft u in uw dagelijkse ritme in uw eigen vertrouwde omgeving. Onze teams zijn klein. Daardoor krijgt u zoveel mogelijk te maken met dezelfde zorgverlener: een bekend gezicht, voor een vertrouwd gevoel.

 

Persoonlijke verzorging en verpleging 

U kunt van ons ondersteuning krijgen bij de persoonlijke verzorging te krijgen. We helpen u bijvoorbeeld met aan- en uitkleden, wassen, scheren, haren wassen, het aantrekken van steunkousen of andere zaken rond uw persoonlijke verzorging. Verpleegkundige zorg bieden wij in de vorm van o.a. ogen druppelen, hulp bij het toedienen van injecties, wondverzorging en verstrekken van medicijnen.

 

Zon, zee en zorg

Vakantie vieren met zorg? Op Noord-Beveland kan dat! De medewerkers van Cleijenborch Thuis komen voor uw persoonlijke verzorging of verpleging ook op uw vakantieadres langs.