Amaliahof

Aan het Eduard Flipsepad in Wissenkerke staat Amaliahof: een appartementencomplex met koop- en huurappartementen. Marsaki RWS is eigenaar van de appartementen. Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland heeft in Amaliahof enkele ruimtes:

 

Ontmoetingsruimte

Een belangrijke ruimte in Amaliahof is de centrale ontmoetingsruimte. Hier bieden wij tal van activiteiten aan zoals spelmiddagen, internetcafé, muziekoptredens, bingo- en sjoelcompetities en verschillende cursussen. Daarnaast is er elke week Open Tafel, waarbij iedereen kan aanschuiven voor een warme driegangen maaltijd, bereid door het keukenteam van Cleijenborch CulinR.

 

Logeerappartement

Wij verhuren in Amaliahof een volledig gemeubileerd appartement. Onder andere familieleden van bewoners en andere cliënten kunnen hiervan gebruik maken.

 

Informatiepunt

Er is regelmatig een medewerker van Cleijenborch Thuis in Amaliahof aanwezig voor al uw vragen over het dienstenaanbod van Cleijenborch Thuis en voor hulp bij het aanvragen van zorg. 

 

Indien u interesse heeft in het huren of kopen van een appartement in Amaliahof, kunt u contact opnemen met RWS Marsaki (telefoonnummer 0113-231674).