Faciliteiten

Als u in zorgcentrum Cleijenborch woont, kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten. Zo kunt u op maandag, woensdag en vrijdag boodschappen doen in het winkeltje, u kunt gebruik maken van onze kapsalon of een afspraak maken met de pedicure. Rondom zorgcentrum Cleijenborch ligt een mooie wandeltuin met bankjes en een vijver.

 

Dierenweide

Voor ons zorgcentrum ligt onze dierenweide met dwerggeitjes, kippen, eenden en sierfazanten. De medewerkers groen verzorgen de dieren en soms helpen onze bewoners ook mee bij de verzorging. Ook de grote volière wordt door hen verzorgd. De medewerkers groen onderhouden samen met de bewoners de moestuin en regelmatig verzorgen zij groene activiteiten, zoals het timmeren van vogelhuisjes, bloemschikken en het maken van insectenhotels.

 

Activiteiten in Cleijenborch

U kunt meedoen met de middagactiviteiten, zoals het bijwonen van concerten, filmmiddagen, cabaretvoorstellingen en nog veel meer. Ook kunt u met een groep medebewoners een maaltijd bereiden in een van onze salons. De biblioservicebus staat elke donderdag voor zorgcentrum Cleijenborch. Hier kunt u boeken lenen, geld opnemen en allerhande post- en bankzaken regelen.

 

In uw appartement heeft u een radio- en tv-aansluiting, telefoon, kerktelefoon en een personeelsoproepsysteem. Extra diensten, zoals het huren van de zaal, de wasservice of het bestellen van extra maaltijden voor gasten, staan vermeld op onze prijslijst