Eurolidmaatschap

Alle 55-plussers uit de gemeente Noord-Beveland kunnen deelnemen aan de activiteiten van Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland. Dat kan door een Eurolidmaatschap af te sluiten. Met een Eurolidmaatschap heeft u onbeperkt toegang tot de gezellige activiteiten in zorgcentrum Cleijenborch in Colijnsplaat. Ook kunt u als Eurolid tegen gereduceerde prijs van een warme maaltijd genieten. Wanneer u niet zelf beschikt over vervoer naar onze activiteiten, kunt u gebruik maken van een taxiregeling.

 

Het activiteitenprogramma, dat per halfjaar wordt opgesteld, bevat een aantal vaste en een aantal wisselende activiteiten, zoals wandel-/rolstoeldriedaagse, gymnastiek, concerten, sjoelwedstrijden, toneel, spelmiddagen, bejaardensoos, bingo's, themamaaltijden, biljart, modeshow met kledingverkoop, internetcafé, enzovoort. 

De activiteiten worden georganiseerd door de activiteitencommissie met ondersteuning van de vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers zouden veel activiteiten niet mogelijk zijn. Er zijn twee abonnementsvormen waaruit u kunt kiezen:

  • Een volledig pakket, dit houdt in dat u deel kunt nemen aan alle activiteiten in zorgcentrum Cleijenborch en ook automatisch lid bent van Biljartvereniging B.B.C.S. in dorpshuis de Brug in Colijnsplaat.
  • Het pakket waarbij u gebruik kunt maken van de activiteiten in zorgcentrum Cleijenborch (dus exclusief lidmaatschap van de biljartvereniging).

Wilt u zich inschrijven als Eurolid of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met ons secretariaat.