Week van Zorg en Welzijn 2014

Van 10 tot en met 15 maart 2014 wordt de tweede Nationale Week van Zorg en Welzijn georganiseerd. Een week waarin iedereen kan komen kijken hoe de zorg en welzijn ècht werkt om zo met eigen ogen te ervaren wat voor fantastisch werk er in deze sector gedaan wordt. Om deze speciale week vooral onder de aandacht van jongeren te brengen worden er door het hele land evenementen georganiseerd waarin regionaal bekende Nederlanders meedoen om de Week onder de aandacht van jongeren te brengen.

'Elke Dag, Elke Nacht'

Het campagnenummer 'Elke Dag, Elke Nacht' gaat over de goedheid die medewerkers in de zorg en welzijn hebben om dag en nacht klaar te staan voor het welzijn van andere mensen. Daarnaast geeft het een beeld van de impact van de zorg- en welzijnssector en is het een flinke schouderklop voor alle medewerkers in zorg en welzijn.

Het is een bijzondere samenwerking voor Nederlands meest geliefde komiek en de populaire rapper. Samen weten zij hun muzikale kwaliteiten te combineren om zo vooral jongeren op de been te brengen om tijdens de Week een bezoek aan een zorg- of welzijnsorganisatie te brengen. Klik hier om het campagnenummer te beluisteren.

 

Kijk voor meer informatie op www.weekvanzorgenwelzijn.nl.

 

 

Terug naar overzicht