Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland door gemeente Noord-Beveland uitgekozen als goede doel voor de Wecycle-actie

Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland maakt kans op sponsorcheque van 1.000 euro 

Inwoners van de partnergemeenten van Wecycle die binnenkort afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij hun milieustraat, kunnen daarmee een lokaal goed doel ondersteunen. Vanaf Koningsdag start de Wecycle-inzamelactie, waarmee een lokaal goed doel kans maakt op een sponsorcheque van 1.000 euro. De gemeente moet vóór 14 april de keuze voor het lokale goede doel doorgeven. De gemeente Noord-Beveland heeft ons hiervoor uitgekozen! Wij bedanken de gemeente hiervoor hartelijk.

De inzamelactie loopt vanaf de dag na Koningsdag tot en met 31 augustus. Wie in die periode op de gemeentelijke milieustraat e-waste inlevert, gaat ter plekke met de mobiele telefoon naar de Wecycle-actiesite. Via GPS (Global Positioning System) wordt vastgesteld of de inwoner echt op de milieustraat is en scoort hij een punt. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner, ontvangen een Wecycle-sponsorcheque van 1.000 euro voor het gekozen lokale goede doel. Meer informatie: wecycle.nl/inleveren.

Meer inzamelen
De inzamelactie in de gemeente is gericht op het inleveren van vooral afgedankte kleine elektrische apparaten en spaarlampen op de milieustraat. Deze producten worden nog vaak vergeten bij het bezoek aan de milieustraat of weggegooid.

Helpt u mee door uw afgedankte kleine elektrische apparaten en spaarlampen in te leveren bij de milieustraat? Bij voorbaat hartelijk dank!

Terug naar overzicht