Stand van zaken coronabesmetting

Wat is de huidige situatie?
Na een lange tijd zonder besmettingen onder onze bewoners, zijn er onlangs helaas twee bewoners en twee medewerkers positief getest op COVID-19. Hoewel we om ons heen hebben gezien dat er weer nieuwe gevallen van corona op zijn gedoken, is dit toch een grote teleurstelling voor ons.
Beide bewoners en de besmette medewerkers zijn in quarantaine. Uit voorzorg zijn alle bewoners en medewerkers getest en deze bleken alle negatief. Bovendien zijn de afdelingen in cohort gegaan. Uiteraard zijn de betrokken bewoners en hun naasten hierover al geïnformeerd. Donderdag 24 september is de cohort opgeheven en is bezoek weer welkom.

Wat doet u als u klachten krijgt en daarvoor bij ons op bezoek bent geweest?

Krijgt u klachten die gerelateerd zijn aan COVID-19? En bent u één of twee dagen daarvoor bij ons op bezoek geweest? Laat dit dan zo spoedig mogelijk weten aan de Eerst Verantwoordelijk Verzorgende van uw familielid/naaste. Dus bent u bijvoorbeeld op woensdag of donderdag op bezoek geweest en krijgt u op vrijdag klachten? Meldt u dit dan alstublieft. Dan kunnen wij op tijd maatregelen treffen.

 

Terug naar overzicht