Online seminar van CZ: 'Dementie: wat als thuis wonen niet meer gaat?' op 28 september 2017

Online seminar van CZ ‘Dementie: wat als thuis wonen niet meer gaat?’

Er komt een moment dat uw naaste met dementie niet meer veilig thuis kan wonen. Of dat u de zorg niet langer vol kunt houden. Hoe bereidt u zich voor op deze beslissing? En hoe zorgt u ervoor dat er een oplossing komt die goed voelt voor uw naaste én uzelf? Dit zijn moeilijke keuzes, waarbij u ook veel praktische zaken moet regelen. Het kan helpen om u hier nu al op voor te bereiden.

 

Volg op donderdag 28 september om 19.30 ons gratis online seminar ‘Dementie: wat als thuis wonen niet meer gaat?’. Live vanuit de studio vertellen casemanager Gerben Jansen, locatiemanager van een woonzorgcentrum Marcha Kwisthout en mantelzorger Marianne Jacobs hoe u uzelf voor kunt bereiden op het niet langer thuis wonen van uw naaste. En natuurlijk geven zij u ook praktische tips voor dit proces.

Er worden vragen beantwoord als:

  • Hoe kies ik de instelling of woonvorm die bij mijn naaste en mij past?
  • Hoe en wanneer maak ik een verhuizing bespreekbaar met mijn naaste?
  • Hoe ga ik om met mijn eigen emoties en met mijn veranderende rol als mantelzorger na de verhuizing?

 

Kortom, een praktisch seminar over een moeilijk onderwerp. Gelukkig hoeft u er de deur niet voor uit: u volgt het seminar gewoon op uw tablet, computer of smartphone. En als u vragen hebt, kunt u ze tijdens de uitzending meteen stellen aan onze experts.

Aanmelden is heel gemakkelijk

Het seminar is gratis en iedereen kan deelnemen. Aanmelden gaat heel snel en eenvoudig. Ga naar de website en vul uw gegevens in. Dan ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie.

 

Terug naar overzicht