Nieuws 6-5-2020

Bezoek
Voor Cleijenborch zijn bij de twee terrassen hekken geplaatst, waardoor het nu mogelijk is voor onze bewoners om bezoek te ontvangen. De hekken zijn zodanig geplaatst dat de voorgeschreven 1,5 m. afstand kan worden gewaarborgd. Uiteraard is dit een oplossing die alleen geschikt is voor goed weer. Deze hekken staan er al geruime tijd. De reden waarom we hier nu pas over berichten is vanwege de tijdelijke sluiting van de tweede verdieping uit voorzorg wegens Coronabesmetting van een medewerker. Nu de voorgeschreven sluitingsperiode voorbij is, kunnen we de terrassen in gebruik gaan nemen.

Naast de terrassen, willen we ook een mogelijkheid voor bezoek bij slecht weer. Daarom zijn we bezig met het inrichten van een appartement op de begane grond. We gaan het appartement zodanig inrichten dat bezoekers via de tuin naar binnen kunnen en er d.m.v. een doorzichtig scherm geen besmetting kan optreden. We houden u/jullie op de hoogte.

 

Overzicht Zeeuwse verpleeghuizen

De VVT organisaties in Zeeland hebben een dashboard gemaakt. Hierin is te zien hoeveel positief geteste cliënten er in de verpleeghuizen zijn (geweest) op gemeentelijk niveau. Iedere week verschijnt er een actueel overzicht. Het is een cumulatief overzicht, dus van de volledige periode! Het overzicht is een samenwerking van de volgende zorgorganisaties: Allévo, Cleijenborch, SVRZ, Ter Weel, WVO Zorg, ZorgSaam en Zorgstroom.

Terug naar overzicht