Mantelzorgcafé op 19 juli 2018 om 15.00 uur

Alle mantelzorgers op Noord-Beveland opgelet:

 

Een aantal betrokken partijen waaronder Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt willen zich gezamenlijk gaan inzetten voor de mantelzorgers op Noord-Beveland.

Natuurlijk kunnen we van alles verzinnen wat uw behoefte als mantelzorger is maar nog mooier is het om dit samen met u te ontdekken. Daarom willen wij u op donderdag 19 juli 2018 tussen 15.00 uur en 18.00 uur uitnodigen om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Afhankelijk van de uitkomst van deze middag kunnen wij dan verder met het uitwerken van uw ideeën.

 

Deze middag met een hapje en een drankje wordt u aangeboden door de Rabobank en vindt plaats op landgoed Rijckholt bij restaurant “de Korenbeurs” (Provincialeweg 2, 4494 NA Geersdijk).

Mantelzorger zijn is vaak geen keus. Een kind kan gehandicapt zijn, een partner krijgt een chronische ziekte, ouder(s) kunnen gaan dementeren. Een mantelzorger zorgt vaak uit liefde en persoonlijke betrokkenheid.

 

Is bovenstaande op u van toepassing?
Meldt u dan nu aan voor deze middag bij mevrouw An Butter van de gemeente Noord-Beveland 0113-377377 of via e-mail info@noord-beveland.nl.
Voor vragen en/of aanmelden kunt u ook mailen naar communicatie.wnb@rabobank.nl.

Dit initiatief wordt ontwikkeld onder de vlag van De Vitale Revolutie, een beweging die Zeeland vitaler en gezonder wil maken.

Terug naar overzicht