CZ-webinar over dementie op 1 juni 2016 om 19.00 uur.

Gewoon vergeetachtig of dementie?

Op woensdagavond 1 juni van 19 tot 20 uur organiseert CZ weer een online seminar over dementie. Dit keer gaat het o.a. over dementie herkennen, vormen van dementie en krijgt u tips over hoe u uw vermoeden bespreekbaar maakt met uw omgeving en met uw huisarts.
 
Dit gratis webinar is voor zowel CZ-verzekerden als niet-CZ-verzekerden. En u hoeft er uw huis niet voor uit.
 
Aan tafel zitten presentatrice Suzanne Spliethoff, Paul Dautzenberg (Geriater bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis), Ingrid den Boer (Kaderhuisarts Ouderenzorg) en Thea Bambacht (mantelzorger voor haar echtgenoot). Zij zullen ieder vanuit hun eigen vakgebied en ervaringen vertellen over vergeetachtigheid, signalen van dementie en bijvoorbeeld medicijngebruik. Ook krijgt u praktische adviezen en tips over hoe u bijvoorbeeld het gesprek met uw huisarts kunt voorbereiden.

U kunt tijdens het online seminar vragen stellen aan het expertteam in de studio. Dit kan ook nog tot  15 minuten na afloop van het webinar. Is het te druk waardoor CZ uw vraag niet direct kan beantwoorden?  Dan belt het chatteam u binnen 3 werkdagen na het webinar terug. Vul daarom uw telefoonnummer alvast in op het aanmeldformulier.
 
Aanmelden

Door op deze link te klikken kunt u zich aanmelden voor het webinar. U komt dan op de website van CZ. Rechtsboven op de pagina ziet u de knop 'aanmelden'. Klikt u daarop, dan opent het aanmeldformulier. Vul uw gegevens in en u bent aangemeld.
 
Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail.
 
Waarom een online seminar
CZ wil mantelzorgers van mensen met dementie helpen met de zorg die zij aan hun naaste geven. Daarom organiseren zij een aantal keer per jaar een online seminar met informatie over dementie. Tijdens dit webinar willen ze u handvatten geven om in het dagelijks leven om te gaan met iemand met dementie.  Hierbij laten ze experts aan het woord die u advies en tips geven over het omgaan met een naaste met dementie.

Terug naar overzicht