Cleijenborch op Zorgmarkt in Omnium

In de Zeeuwse Zorg zijn in deze periode veel openstaande vacatures van uiteenlopende aard en niveau. Er is voornamelijk behoefte aan Verzorgenden IG niveau 3 en 4, meldt het UWV. Daarom is er dinsdag 23 januari een Zorgmarkt bij het Omnium  in Goes

Om tegemoet te komen aan deze vraag houdtUWV in samenwerking met 6 ouderenzorg instellingen (Allévo, Zorgstroom, SVRZ, WVO Zorg, Ter Weel en Cleijenborch) om 14.30 uur de  Zorgmarkt. De zorginstellingen presenteren zich met een stand en hebben talloze vacatures bij zich. Op deze vacatures wordt tijdens de markt actief gematcht  met de aanwezige werkzoekenden. Voor deze zorgmarkt zijn werkzoekenden uitgenodigd die reeds ervaring hebben in de Zorg, maar ook werkzoekenden die zich willen laten om(scholen) via een BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg, d.w.z. 4dagen werken 1 dag naar school). Er worden zeker 100 geïnteresseerden verwacht, die in een ontspannen omgeving in gesprek kunnen met vertegenwoordigers van de zorginstellingen.

Naast de 6 zorginstellingen zijn UWV, het Leerwerkloket Zeeland en HR kenniscentrum ViaZorg aanwezig voor o.a. het actief beantwoorden van vragen over de combinatie leren en werken.

Terug naar overzicht