Applaus voor de vrijwilligers

Dank u wel!

De gemeente Noord-Beveland wil alle vrijwilligers & mantelzorgers bedanken voor het fantastische werk dat zij verrichten. De één doet vrijwilligerswerk bij een sportvereniging, de ander ondersteunt een mantelzorger. Het maakt niet uit waar u zich voor inzet, Vrijwilligers & mantelzorgers zijn onmisbaar in onze samenleving. Dit jaar geen verkiezing meer van de vrijwilliger & mantelzorger van het jaar. Door de
veranderingen in de zorg wordt er steeds vaker een beroep gedaan op vrijwilligers. Daarom geen extra applaus meer voor een gekozen persoon maar een GROOT APPLAUS voor ALLE vrijwilligers & mantelzorgers.

Op dinsdagavond 17 november bent u allen van harte welkom in dorpshuis Zaal onder de Toren, Voorstraat 20 in Wissenkerke. De avond begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Tussen 21.30 en 22.00 uur zal ongeveer het einde van de avond zijn.

Het belooft een gezellige avond te worden met een optreden van Molly Malone. Het eigen geluid van de band heeft een hoog Iers gehalte, spreekt een breed publiek aan en nodigt uit tot meezingen.

 

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond kan tot uiterlijk 10 november. Dit kan via de e-mail info@noord-beveland. nl of telefonisch via 14 0113. Heeft u
nog vragen neem dan contact op met An Butter. LET OP: de gemeente verwacht iedereen die zich heeft aangemeld. U krijgt geen aparte bevestiging.

 

Terug naar overzicht