Huurappartementen met zorg

Huurappartementen met zorg: thuis bij Cleijenborch

Prettig wonen in een veilige en beschutte omgeving, met zorg en ondersteuning wanneer dat nodig is: dat kan in één van de huurappartementen in zorgcentrum Cleijenborch. Bij ons kunt u wonen zoals u dat gewend bent maar met de zekerheid dat u gebruik kunt maken van ons zorgaanbod. Uw appartement is rolstoelvriendelijk door de brede deuren en drempelloze vloeren. Ook de badkamer en het toilet zijn aangepast, waardoor u meer ruimte heeft om u te bewegen. Tevens beschikt u over uw eigen terras. Wanneer u een appartement in Cleijenborch huurt, bent u ervan verzekerd dat u zorg op maat kunt krijgen. U behoudt uw zelfstandigheid en ontvangt tegelijkertijd de zorg die u nodig heeft. Daarnaast worden er diverse diensten aangeboden, zoals een grand café, een winkel, kapper en pedicure.

 

Waarom huren in Cleijenborch?

Bij ons woont u zelfstandig in een veilige omgeving. U voert de regie in uw eigen appartement en over uw eigen zorg. Wij zorgen ervoor dat u de juiste zorg krijgt. Bovendien kunt u zelf nog extra zorg en diensten inkopen. Verder kunt u deelnemen aan al onze activiteiten.

 

Als u bij ons een appartement huurt, komt u mogelijk in aanmerking voor huurtoeslag.

 

Welke zorg  

Wanneer u een appartement huurt in Cleijenborch, kunt u, afhankelijk van uw situatie, van ons thuiszorgteam hulp ontvangen bij uw persoonlijke verzorging of bijvoorbeeld bij het innemen van uw medicijnen. Ook kan het zijn dat zij verpleegkundige hulp aan u verlenen. Verder krijgt u elke dag een heerlijke warme maaltijd uit de vele malen bekroonde keuken van Cleijenborch CulinR. In uw appartement is bovendien een personenalarmeringssysteem aanwezig met een halszender, zodat u altijd een medewerker kunt waarschuwen als dat nodig is.

 

Wie komen in aanmerking voor een huurappartement in Cleijenborch?

Mensen van 55 jaar en ouder, die graag zelfstandig willen wonen en beschikken over een indicatie voor zorg (WMO/ZvW), komen in aanmerking voor een huurappartement in Cleijenborch. Twijfelt u of u hiervoor in aanmerking komt? Neemt u dan contact met ons op.

 

Hoe komt u in aanmerking voor een huurappartement in Cleijenborch?

Indien u  in aanmerking wilt komen voor een huurappartement in Cleijenborch, kunt u  zich bij ons inschrijven. Dit gaat heel gemakkelijk door ons te bellen of te mailen. Wij verzorgen uw inschrijving en sturen u daarna de informatiemap voor huurders.

 

Om in een van onze huurappartementen te kunnen wonen, heeft u een indicatie nodig voor zorg thuis. Als u nog geen indicatie heeft, kan onze teamleider Cleijenborch Thuis u hierbij ondersteunen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

 

Inschrijven of meer informatie?

Voor inschrijven of meer informatie, kunt u ons bellen op telefoonnummer 0113-240900 of mailen: info@cleijenborch.nl . U kunt hier het inschrijfformulier downloaden.