Tafeltje Dekje

Noord-Beveland

Wanneer u niet in staat bent zelf te koken, kunt u gebruik maken van Tafeltje Dekje. De warme maaltijd wordt dagelijks tussen de middag bij u bezorgd. U kunt zich bij ons aanmelden, waarna wij de benodigde indicatie van de gemeente Noord-Beveland voor u verzorgen. Indien u dit wenst, kunt u bij ons ook een broodmaaltijd bestellen.

Dat wij elke dag bij u langs komen is bovendien een veilig idee. Wij houden op die manier een oogje in het zeil. Is er iets aan de hand? Dan signaleren wij dat en zorgen we, samen met u, dat u de juiste hulp krijgt. Voor meer informatie over Tafeltje Dekje op Noord-Beveland kunt u met ons bellen: 0113-240900. Aanmelden voor Tafeltje Dekje loopt via de gemeente Noord-Beveland via telefoonnummer: 0113-377377.

 

Zierikzee

Indien u in Zierikzee woont en gebruik wilt maken van Tafeltje Dekje, kunt u dit aanvragen bij Cederhof in Kapelle. U heeft hiervoor geen indicatie nodig. Iedereen kan deelnemen. De warme maaltijd wordt dagelijks bij u aan huis bezorgd. Indien u dit wenst, kunt u ook een broodmaaltijd bestellen.

 

Wilt u zich aanmelden voor Tafeltje Dekje Zierikzee? Belt u dan naar Cederhof op telefoonnummer: 0113-342710.